Ακολουθήστε μας

Δυνατότητες Συμμετοχής

Γίνε ένας από τους χορηγούς του Συνεδρίου

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε την έναρξη της διαδικασίας για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στο χορηγικό πρόγραμμα του 28ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ρευματολογίας που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 8 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2022 στο Ξενοδοχείο Grand Hyatt. Ο χώρος διεξαγωγής του Συνεδρίου βρίσκεται στην Λεωφόρο Συγγρού, κοντά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και την πλατεία Συντάγματος. Είναι εύκολα προσβάσιμο με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

 

Με το βλέμμα στον Δεκέμβριο του 2022, οι εξελίξεις στην πορεία της πανδημικής κρίσης δίδουν την δυνατότητα για την διεξαγωγή ενός Συνεδρίου με φυσική παρουσία, γεγονός που θα λειτουργήσει ως ιδανική ευκαιρία για την επανενεργοποίηση των κοινωνικών επαφών. Σε κάθε περίπτωση, υπό το πλαίσιο των σύγχρονων εξελίξεων στην τεχνολογία και τη βιωσιμότητα, το υβριδικό μέρος του Συνεδρίου έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τους χορηγούς και τους συμμετέχοντες που δύνανται να μην μπορούν να ταξιδέψουν για διάφορους λόγους. Με αυτόν τον τρόπο, οι χορηγοί θα έχουν το προνόμιο να είναι παρόντες όχι μόνο στον επιτόπιο χώρο, αλλά και στον εικονικό.

 

Το 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ρευματολογίας θα στηρίξει δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας και βιωσιμότητας. Με στόχο την επίτευξη μηδενικού ανθρακικού αποτυπώματος θα υλοποιήσουμε δράσεις από το πιο απλό στο πιο σύνθετο επίπεδο. Για να επιτύχουμε τις προσδοκίες μας χρειαζόμαστε την ενεργό συμμετοχή και υποστήριξη σας στις δράσεις μας. Περισσότερες πληροφορίες θα είναι σύντομα στη διάθεση του κοινού στην αντίστοιχη ενότητα της ιστοσελίδας του Συνεδρίου.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία για το χορηγικό πρόγραμμα του Συνεδρίου ως επίσης τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε αυτό μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Χορηγιών του Συνεδρίου στο  sponsors@rheumatologycongress2022.gr