Ακολουθήστε μας

Οργανωτής Συνεδρίου EPE 2022

Η CONVIN S.A. είναι ένας ισχυρός Επαγγελματίας Διοργανωτής Συνεδρίων (PCO) που δημιουργήθηκε από έμπειρα στελέχη με μακρά εμπειρία στον Επαγγελματικό Τουρισμό (MICE = Meetings Incentives Conferences Exhibitions).

Η CONVIN συνδυάζει τη γνώση, την εμπειρία και την ασφάλεια που μπορεί να προσφέρει μια μεγάλη εταιρεία, και ταυτόχρονα την ευελιξία, τη δημιουργικότητα, την προσαρμοστικότητα, την εξατομικευμένη βοήθεια και τη σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας, τα οποία είναι χαρακτηριστικά μιας μικρής επιχείρησης.

Η CONVIN αφήνει ένα ισχυρό αποτύπωμα στον επιχειρηματικό τομέα, φέρνοντας έναν καινοτόμο αέρα σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πεδίο.  Παρεμβαίνει στον κανόνα της αγοράς «Ποιότητα, ταχύτητα, κόστος-αποτελεσματικότητα: μπορείτε να επιλέξετε μόνο δύο από τα τρία.» εξελίσσοντάς τον ένα βήμα παρακάτω, υπογραμμίζοντας ότι «Προσφέρουμε ταυτόχρονα ποιότητα, ταχύτητα, εξατομικευμένες υπηρεσίες και οικονομική αποδοτικότητα μαζί με ευελιξία και σταθερότητα».

Η CONVIN αφήνει στην άκρη τη γραφειοκρατία και υποστηρίζει την αμεσότητα, την καινοτομία και τις σύγχρονες εφαρμογές πληροφορικής, για να δημιουργήσει σημαντική προστιθέμενη αξία σε κάθε συνέδριο.

Η CONVIN S.A. ξεχωρίζει για:

Από την αρχή της λειτουργίας της, η CONVIN έχει διοργανώσει περισσότερα από 200 εθνικά και διεθνή συνέδρια.

Association Management & Scientific e-Publishing offering as well all services related to Destination Management, Incentives, Travelling & Exhibition

Η CONVIN ειδικεύεται στην Διοργάνωση Συνεδρίων, το Association Management & Scientific e-Publishing, καθώς και όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με το Destination Management, Incentives, Travelling & Exhibition. Με εμμονή στον υψηλό επαγγελματισμό, η CONVIN προσφέρει στους πελάτες ολοκληρωμένες αναφορές για την πρόοδο των έργων, ξεκινώντας από την αρχή με τον αρχικό προϋπολογισμό μέχρι την τελική επισκόπηση και στατιστικά στοιχεία κάθε εκδήλωσης. Η εκτίμηση του πελάτη έχει επιβραβεύσει την CONVIN με μια από τις κορυφαίες θέσεις στον τομέα της, διαμορφώνοντας την ανανεωμένη της λειτουργικότητα Core-PCO που βασίζεται στη μακροχρόνια συνεργασία και εμπιστοσύνη.

Η CONVIN είναι εταιρεία πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 και μέλος των: IAPCO, ICCA, EFAPCO, ACVB, HAPCO, HATTA, CSR HELLAS.

Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία και την ικανοποίηση της διοργάνωσης της δικής σας επιτυχημένης εκδήλωσης!